Ga naar hoofdinhoud
Leger des Heils lanceert een ‘Truly Destroyed’-campagne als reactie op Balenciaga sneakers

Leger des Heils lanceert een ‘Truly Destroyed’-campagne als reactie op Balenciaga sneakers

Na de recente lancering van de versleten en kapotte Balenciaga ‘Fully Destroyed’ sneakers, lanceert het Leger des Heils nu hun eigen ‘Truly Destroyed’ sneakers.

De recent gelanceerde sneakercollectie van Balenciaga bestaat uit versleten en kapotte sneakers die voor zo’n 1.850 dollar (1.720 euro) verkocht worden. Het Leger des Heils lanceerde op 30 mei als reactie op deze sneakers hun eigen ‘Truly Destroyed’ sneakercollectie. Deze collectie bevat sneakers die ook kapot en versleten zijn, maar dan omdat ze maanden zijn gedragen door mensen die op straat leven.

De collectie bestaat uit schoenen voor mannen en vrouwen en bevat omschrijvingen als “ongeschikt voor alle weertypes”, “niet geschikt om in te lopen” en “vochtige binnenkant.” Elk paar is daadwerkelijk gedragen en is dan ook alleen beschikbaar in de schoenmaat van de dakloze die de schoen droeg.

De opbrengsten van de collectie naar het Leger des Heils, die met deze opbrengsten mensen in nood helpt om hun leven weer op te bouwen. De schoenen worden verkocht voor 1.450 euro per paar.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top