Ga naar hoofdinhoud
Lazamani onder vleugels van Hooijer Footwear Group

Lazamani per 9 juni onder de vleugels van Hooijer Footwear Group

Schoenenmerk Lazamani is sinds 9 juni ondergebracht bij Hooijer Footwear Group.

Lazamani staat bekend om hun kleurrijke, speelse en gewaagde ontwerpen, maar ook om de gedrevenheid en passie van eigenaren Franco Jansen en Miranda Schreiner. ‘Franco en ik zeiden al jaren tegen elkaar: “Mocht er een dag komen dat we het van de hand willen doen, dan is Hooijer de enige die we Lazamani gunnen en toevertrouwen.” En nu is het zover’, aldus Miranda.

Hilko Hooijer vertelt het volgende over de samenwerking met Lazamani: “Miranda nam contact met ons op en tijdens dat eerste gesprek merkten we direct dat we volledig op één lijn lagen. De collecties van Lazamani zijn sterk en de prijs/kwaliteit-verhouding is ronduit goed. Dus toen Miranda aangaf dat het DNA en de hele werkwijze van het merk ongewijzigd moest blijven, waren we het daar volledig mee eens. Mede daarom gaat het huidige Lazamani-team autonoom verder, alleen dan onder de vleugels van Hooijer.”

Hooijer Footwear Group zal logistieke en marketingtechnische middelen en mogelijkheden inzetten om Lazamani verder te laten groeien. Ook is Hooijer betrokken bij de ontwikkeling en distributie van de collecties.

Hooijer Footwear Group
Contactpersoon: Hilko Hooijer
T: +31 (0)53 537 44 44
M: hilko@hooijergroep.nl
Websites: www.hooijergroep.nl en Lazamani.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top