Ga naar hoofdinhoud
Krein Bons vertrekt na 26 jaren als directeur VanHaren

Krein Bons vertrekt na 26 jaren als directeur VanHaren

Krein Bons vertrekt op 1 juli dit jaar, na 26 jaar actief te zijn bij het bedrijf, als directeur van VanHaren. Dit maakte het bedrijf bekend in een persbericht.

Bons wordt opgevolgd door Han Sterk, die sinds februari 2020 werkzaam is bij VanHaren. “Voor vanHaren hebben we de geschikte kandidaat gevonden,” laat Bons weten in het persbericht. “Han is de afgelopen twee jaar een deskundig en betrokken persoon gebleken die past binnen de visie en strategie van onze organisatie. Ik ben er van overtuigd dat hij er samen met Robert Vos voor zorgt dat het merk vanHaren relevant blijft voor schoenliefhebbers.”

Over zijn afscheid vertelt Bons; “Na 26 jaar met hart en ziel een bijdrage te hebben geleverd aan de positie van schoenenretailer vanHaren, is het tijd geworden om de verantwoordelijkheid van het bedrijf over te dragen aan een nieuwe generatie. Een generatie die de legacy en de missie op eigen wijze zal voortzetten zonder de waarden, die binnen vanHaren sterk verankerd zijn, uit het oog te verliezen.”

Vanaf medio juni zal de directie van VanHaren bestaan uit algemeen directeur Han Sterk en CFO Robert Vos. Samen vormen zij het nieuwe directieteam en zullen zij verder bouwen aan het succes van VanHaren.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top