Ga naar hoofdinhoud

Komende events in CAST

Schoenencentrum CAST heeft weer genoeg leuks op de planning staan voor de tweede helft van het jaar. Hoewel de data van de events nog onder voorbehoud zijn vanwege de coronamaatregelen, kan het geen kwaad deze alvast in je agenda te blokken! Benieuwd wat ons allemaal te wachten staat? Lees dan snel verder!

Maandag 21 juni: Sport Lifestyle dag
Op maandag 21 juni 2021 organiseert CAST in samenwerking met ANWR-GARANT (onder voorbehoud) de segmentdag SPORT & LIFESTYLE. Tijdens deze dag kun je de nieuwste collecties ontdekken, inspiratie opdoen en nieuwe contacten leggen. De vertegenwoordigers vertellen je daar alles over hun collectie en merk, maar horen ook graag meer over jouw trots, jouw winkel.

Maandag 6 september: Kidsdag
Op maandag 6 september 2021 staat CAST in het teken van KIDS. Je assortiment aanvullen met kindermerken en op zoek naar (nieuwe) merken? Dit is de uitgelezen dag om langs te komen! Tijdens deze dag kun je de nieuwste collecties kinderschoenen voor AW/21 ontdekken, inspiratie opdoen en nieuwe contacten leggen. De vertegenwoordigers vertellen je graag alles over hun collecties en merk maar horen ook zeker graag meer over jouw winkel. Zowel vaste exposanten en gastexposanten verzamelen zich op de beursvloer op niveau 1. Zo heb je alle kindermerken bij elkaar!

Zondag 12 tot en met 14 september: Schoenendagen
Op zondag 12 september 2021 starten de Schoenendagen. Tijdens de Schoenendagen zijn alle vaste showrooms in Nieuwegein geopend tot en met dinsdag 14 september. Tevens zijn er gastexposanten aanwezig op de beursvloer op de eerste verdieping. CAST biedt het gemak om veel exposanten op één locatie tegelijk te bezoeken. Het idee klinkt ouderwets, maar is nog steeds super relevant voor de bezoeker. Met de aanvulling van de gastexpo tijdens de eerste twee dagen van de Schoenendagen wordt het aanbod alleen maar completer. De gastexpo is te vinden op de 1e verdieping en in gastexpo 602 (3e verdieping).

Maandag 20 tot en met dinsdag 21 september: Lederwarendagen
CAST staat op 20 en 21 september 2021 volledig in het teken van Lederwaren & Accessoires. Deze inkoopdagen zijn toegankelijk voor alle leveranciers, winkeliers en inkopers uit de schoenen, sport- en modebranche uit de Benelux.

Maandag 27 september: Comfortdag
27 september 2021 (onder voorbehoud) zet CAST het centrum in het teken van COMFORT. Je assortiment aanvullen met comfortmerken en op zoek naar (nieuwe) merken? Dit is de uitgelezen dag om langs te komen!

Maandag 15 november: Schoonschip
Tijdens Schoonschip hebben diverse leveranciers in CAST sample sale. Een overzicht van de merken die hieraan deelnemen verschijnt in september 2021. Meer informatie volgt nog.

Het gehele overzicht van de evenementen en open dagen in CAST kun je hier terugvinden.

Website CAST: www.cast.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top