Ga naar hoofdinhoud
Kinderkledingcollectie Omoda nu verkrijgbaar

Kinderkledingcollectie Omoda nu verkrijgbaar

Waar kinderen voorheen al bij Omoda terecht konden voor schoenen, tassen en accessoires, kunnen ze er vanaf deze week ook terecht voor kinderkleding.  

“Vorig jaar voegden we dames- en herenkleding toe aan onze collectie, maar zonder kinderkleding voelde het nog niet compleet. Ook voor kinderen willen we complete outfits bieden: Omoda is de plek waar je van top tot teen supermakkelijk gestylde looks kunt shoppen. Nu we ook kinderkleding in de collectie hebben, is Omoda de fashion store met complete outfits voor iedereen – van baby’s tot volwassenen” vertelt Jan Baan, CEO van Omoda in een persbericht.

De nieuwe kinderkledingcollectie bestaat uit items die gemaakt zijn van materialen van hoge kwaliteit. Hierdoor gaan de kledingstukken lang mee en voelen deze ook fijn aan voor kids. De collectie loopt van maat 46 tot maat 176, kortom; voor elke leeftijd zit er wat tussen. De collectie bevat o.a. jeans, rompertjes, rokjes, jurkjes, sweaters, gilets en jassen. ”We hebben een brede selectie gemaakt van uiteenlopende merken. Zo hebben we bekende, grote merken en premium-merken in onze collectie, maar ook de wat kleinere niche-merken hebben een belangrijke plek. Hiermee bieden we een unieke combinatie van merken aan die je alleen bij Omoda shopt” laat Mascha van Orsouw, Buyer Kids Apparel weten in een persbericht.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top