Ga naar hoofdinhoud

KEEN Footwear benoemt Hooijer Groep tot nieuwe distributeur voor de Nederlandse markt

Hooijer Groep wordt de nieuwe distributeur voor de Nederlandse markt van het Amerikaanse merk KEEN Footwear. Vanaf 1 juli jl. is Hooijer Groep verantwoordelijk voor de totale verkoop en verdeling van KEEN producten in Nederland.

Naast Nederland zal de Hooijer Groep ook KEEN producten in België verkopen, maar dan specifiek binnen het schoenenkanaal. De huidige agent Hike-A-wat blijft verantwoordelijk voor de verkoop aan de huidige klanten en overige winkels in het outdoor & sport segment.

KEEN Footwear is momenteel het 4e grootste outdoor schoenenmerk ter wereld en wil met de nieuwe samenwerking zijn positie verder verstevigen en uitbreiden. Bart van Iersel, algemeen directeur bij Hooijer Groep, is ontzettend blij en trots om KEEN Footwear te mogen vertegenwoordigen. “KEEN is een merk met een ontzettend sterk achtergrondverhaal op het gebied van duurzaamheid. Wij hebben door ons grote klantenbestand een goede ingang om ook het schoenenkanaal kennis te laten maken met KEEN. Door de enorme toename van de vraag naar outdoor schoenen zien wij dan ook goede kansen voor KEEN.”

Perry Laukens, Sales & Business Development Director KEEN EMEA, vertelt: “De Hooijer groep is een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat om zijn focus op service en samenwerking. We zien enorme mogelijkheden voor de  ontwikkeling van KEEN in de Benelux markt door samenwerking met de juiste partners met de juiste expertise in de diverse kanalen. De Hooijer Groep brengt met hun jarenlange ervaring in het schoenenkanaal, het vakmanschap en de bezieling de extra toevoeging die helpt om KEEN verder te laten ontwikkelen.”

Met deze nieuwe samenwerking verhuist ook de showroom naar CAST in Nieuwegein. Zo is Bart Hooijer verantwoordelijk voor de Sales van KEEN Footwear in Nederland. In België zal de verkoop plaatsvinden via de showroom van KEEN bij Hike-A-Way voor outdoor & sport, waarbij de verkoop als vanouds gedaan wordt door het Hike-A-Way team. Nieuw is de verkoop vanuit de showroom van de Hooijer Groep in Trademart door Lorenz DeKimpe voor de schoenenwinkels.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top