Ga naar hoofdinhoud
Jeffrey van Mourik gooit schoenenzaak 15 januari open

Jeffrey van Mourik gooit zijn schoenenzaak open, ook als de lockdown wordt verlengd

Ook als de lockdown aankomende week verlengd wordt zal Jeffrey van Mourik zijn schoenenzaak openen. Hij is het zat om steeds stiekem klanten zijn schoenenzaak in te smokkelen.

De winkelier uit Sliedrecht is totaal niet te spreken over de huidige coronamaatregelen. “Natuurlijk snap ik ook dat een winkel niet volledig open kan (…) Maar compleet dicht? Wat een onzin.” Om die reden heeft hij besloten zijn winkel weer gedoseerd te openen op 15 januari. Ook als de lockdown en de huidige maatregelen verlengd worden.

Wel geeft van Mourik aan maximaal 20 klanten tegelijkertijd toe te laten in zijn winkel. Dat is gemiddeld één klant per vierkante meter. Daarnaast heeft hij spatschermen opgehangen en moeten de klanten mondkapjes opdoen. “Wij vinden het op deze manier veilig en menen dat het zo gewoon kan.” Aldus van Mourik.

Met dit plan wil van Mourik een statement maken. Hij vindt dat de retail ‘gewoon netjes open’ kan en hoopt dat hiermee duidelijk te maken. Op dinsdagavond 11 januari is Jeffrey van Mourik ook te gast bij talkshow Beau.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top