Ga naar hoofdinhoud

Italiaanse merken Lilian en Volare nieuwe aanwinst voor Hooijer Groep

Leuk nieuws! De Italiaanse merken Lilian en Volare zijn toegevoegd aan het portfolio van Hooijer Groep. Voorheen maakten de merken onderdeel uit van Schoenen van de Graaff. Tom Konings wordt het aanspreekpunt voor de klant. 

Over Lilian
Lilian is een kleine handwerkfabriek in de Italiaanse provincie De Marche. Filippo Sgariglia heeft de fabriek ruim veertig jaar geleden samen met zijn vrouw Lilian opgericht. De fabriek is gespecialiseerd in goed passende modische damesschoenen met bijpassende tassen en riemen onder het merk Lilian. Daarnaast is er een comfortcollectie met de naam Volare. De schoenen komen in halve en hele maten en van maat 35 tot en met maat 42. Een aantal modellen is leverbaar tot en met maat 44. Lilian wordt selectief verkocht bij de betere schoenwinkelier.

Over Volare
Volare is eveneens een Italiaans merk dat in dezelfde fabriek wordt geproduceerd als Lilian. Ook deze schoenen worden alleen met de beste kwaliteit materialen gemaakt. De collectie heeft geen officiële breedte maat maar vallen wel breder dan een normale wijdte. Er ligt een losse zool in waardoor je er een eigen zool in kunt leggen. De damescollectie kan zowel sportief als netjes worden gedragen.

Website Hooijer Groep: www.hooijergroep.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top