Ga naar hoofdinhoud

Horsten Leatherfashion vanaf heden de officiële distributeur van Harvest Label voor Europa

Per mei 2023 neemt Horsten Leatherfashion de vertegenwoordiging en distributie van het Japanse tassenmerk Harvest Label op zich en is daarmee de exclusieve distributeur van Harvest Label binnen Europa.

Als distributeur zal Horsten Leatherfashion zich inzetten om de producten van Harvest Label op grote schaal te distribueren en te promoten in Europa. Dit alles zal vanuit het hoofdkantoor in Tilburg worden aangestuurd.

Harvest Label opgericht in 1995 in Osaka, Japan staat bekend om zijn polyester rugzakken, vakmanschap en draagcomfort. Ze combineren Japans design met goede basiselementen en af en toe opvallende kleuren om zo een breed scala aan uniseks producten aan te kunnen bieden.

Er wordt gestart met een selectie uit de volledige collectie, waarvan Horsten Leatherfashion vindt dat het past binnen de Europese markt.

Horsten Leatherfashion kent een rijke historie als familiebedrijf en heeft met merken in portfolio als BURKELY, Salted, Bloomsbury en Patchi een gevestigde naam binnen de branche.
“Door samen te werken met Harvest Label, kunnen we ons assortiment uitbreiden en onze klanten een breed scala aan producten aanbieden die passen bij hun levensstijl en behoeften. We zijn erg trots op deze samenwerking.” Aldus Preben Horsten – directeur.

Voor meer informatie over Horsten Leatherfashion en Harvest Label, kunt u contact opnemen.
info@horsten-leatherfashion.nl of bel naar 013 5349126

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top