Ga naar hoofdinhoud

Hooijer Groep nieuwe distribiteur KEEN Footwear voor Belgische markt

Per 1 juli 2021 is de Hooijer Groep verantwoordelijk voor de totale verkoop en verdeling van KEEN producten in de Benelux. KEEN wil met deze samenwerking zijn positie verder uitbreiden en versterken.

Het Amerikaanse merk KEEN Footwear is één van de grootste outdoor schoenenmerken ter wereld. In de Benelux heeft het merk een sterke positie bij sport & outdoor winkels en diverse online winkels. De Hooijer Groep is daarnaast al jaren één van de sterkste importeurs voor diverse hoogwaardige en ijzersterke schoenmerken op de Nederlandse en Belgische markt.

Bart van Iersel, algemeen directeur bij Hooijer Groep, is ontzettend blij en trots om KEEN Footwear te mogen vertegenwoordigen in België. “KEEN is een merk met een ontzettend sterk achtergrondverhaal op het gebied van duurzaamheid. Wij hebben door ons grote klantenbestand een goede ingang om ook het schoenenkanaal kennis te laten maken met KEEN. Door de enorme toename van de vraag naar outdoor schoenen zien wij dan ook goede kansen voor KEEN.”

Perry Laukens, Sales & Business Development Director KEEN EMEA, vertelt: “De Hooijer groep is een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat om zijn focus op service en samenwerking. We zien enorme mogelijkheden voor de ontwikkeling van KEEN in de Benelux markt door samenwerking met de juiste partners met de juiste expertise in de diverse kanalen. De Hooijer Groep brengt met hunjarenlange ervaring in het schoenenkanaal, het vakmanschap en de bezieling de extra toevoeging die helpt om KEEN verder te laten ontwikkelen.”

Met de verandering naar de Hooijer Groep als distributeur in België verhuist ook de showroom naar Trademart in Brussel (W Biarritz 25 level B) . Jo Delpire zal, naast andere merken van de Hooijer Groep op de Belgische markt, ook KEEN onder zijn hoede nemen. Contact: jo@hooijergroep.nl / +32 499 77 57 40

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top