Ga naar hoofdinhoud

Hooijer Footwear Group neemt voor de Duitse markt distributie van Scholl op zich

HEYDUDE, Jan Jansen Amsterdam, Lazamani en vele andere merken: Hooijer Footwear Group breidt zijn merkenportfolio en daarmee zijn werkgebied verder uit. De nieuwste aanwinst in het merkenportfolio van Hooijer Footwear Group is het schoenenmerk Scholl. Het Nederlandse familiebedrijf neemt vanaf komend seizoen de distributie over voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De eerste verkopen beginnen vanaf juni.

Met het verder uitbreiden van activiteiten in Duitstalige landen heeft Hooijer Footwear GmbH de Duitse schoenexpert Randolf Friedel als hoofd verkoop in dienst genomen. Randolf is gezamenlijk met zijn Duitse salesteam verantwoordelijk voor de verkoop van de merken HEYDUDE, Lazamani en Scholl.

Over Scholl
In de jaren ’60 en ’70 droegen persoonlijkheden als Jean Shrimpton al de Scholl-sandalen en maakte ze populair als fashion item. Tegenwoordig zijn Sarah Jessica Parker, Geri Halliwell, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst en Renée Zellweger fans. Het merk blijft groeien in Europa. Het merk biedt nu vijf productlijnen aan, waaronder Scholl Iconic voor de high fashion warenhuizen, Scholl Collection voor de brede markt, Scholl Comfort met ergonomisch voetbed, Scholl Professional voor medewerkers in zorg en Scholl Kids. Hooijer Footwear GmbH heeft voor het DACH-gebied een collectie van 200 stijlen samengesteld.

Over Hooijer Footwear Group
De wortels van Hooijer Footwear Group gaan terug tot 1982. In 2006 nam de huidige eigenarenfamilie, familie Hooijer, het bedrijf over. Hooijer Footwear Group was vele jaren verantwoordelijk voor de verkoop van het merk Birkenstock in Nederland en in de loop der tijd kwamen er meer merken, eigen merken en verkoopgebieden bij.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top