Ga naar hoofdinhoud
Fabienne Chapot 15 jaar

Fabienne Chapot bestaat vijftien jaar.

Modemerk Fabienne Chapot bestaat inmiddels vijftien jaar, wat is er de afgelopen vijftien jaar gebeurd en wat kunnen we nog verwachten?

In de afgelopen vijftien jaar is het modemerk Fabienne Chapot enorm gegroeid, met momenteel duizend verkooppunten in tien verschillende landen en zes eigen winkels in Nederland. Het merk begon vijftien jaar geleden als accessoire merk genaamd Fab. Echter werd het na negen jaar als accessoire merk tijd voor de volgende stap: kleding. Zo ontstond het Fabienne Chapot dat we nu kennen.

Inmiddels is het merk enorm succesvol en blijft de omzet stijgen. Het afgelopen jaar is de omzet van Fabienne Chapot, ondanks dat de winkels een aantal maanden dicht moesten, met vijftig procent gestegen. Vorig jaar was er ook sprake van een groei van 38 procent. Chapot focust zich nu dan ook op uitbreiding over de grens. Zo zijn er al twee kantoren in Duitsland geopend en zijn er plannen voor het openen van eigen winkels in Duitsland in de toekomst. Ook zullen er komend jaar twee tot drie nieuwe winkels in Nederland bijkomen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top