Ga naar hoofdinhoud
Het is bijna zover: SHOES DÜSSELDORF

Het is bijna zover: SHOES DÜSSELDORF

Op 28, 29 en 30 augustus is het tijd voor de elfde editie van schoenenbeurs SHOES DÜSSELDORF. Hier lees je wat je kan verwachten.

Op SHOES DÜSSELDORF worden alle gerenommeerde Duitse en internationale (schoenen)merken vertegenwoordigd. Tassen, accessoires en schoenen voor dames, heren en kinderen zijn terug te zien tijdens de beurs. Er zijn meer dan 300 exposanten en 600 merken aanwezig zoals o.a. Abro, Gabor, Natural World, Voile Blanche en Zouri. De beurs gaat van start op 28 augustus en eindigt op 30 augustus met verschillende programma’s en sprekers per dag.

Op 28 augustus start de beurs met een lezing van Simone Reiner in het Altes Kesselhaus, Areal Böhler. Vervolgens start om 14:00 de SNEAKERS&SPEAKERS TALK 2022 met verschillende sprekers zoals Silke Boms en Kerstin Geffert. Hier zal aandacht besteed worden aan hoe de ‘sneakerwereld’ zich voornamelijk focust op mannen en hoe dit moet veranderen.

De beurs zal zowel online als fysiek te bewonderen zijn. Zo kan er via livestreams meegekeken worden met de verschillende panelgesprekken die worden gehouden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top