Content voor Ingelogde Gebruikers

Het inkoopseizoen van C.A.S.T.

Het nieuwe inkoopseizoen van C.A.S.T., dat begint op 24 januari, start met de focus op sport. Centraal staan alle sportmerken in het centrum van Nieuwegein.

Tijdens deze segmentatiedag zullen er circa 35 merken aanwezig zijn, bestaande uit vaste- en gastexposanten die allemaal het sportsegment vertegenwoordigen. Een kleine impressie van merken die aanwezig zullen zijn, zijn bijvoorbeeld Björn Borg, Gaastra, Kappa en Lacoste. Op de website van C.A.S.T. is een volledige lijst van de aanwezige merken te vinden.

Naast het bezichtigen van mooie sportmerken, zijn er ook geweldige prijzen te winnen op de segmentatiedag. K-Swiss die bijvoorbeeld tickets weggeeft voor het ABN-AMRO tennistoernooi. Of Starcollections die Doppers uitdeelt bij het plaatsen van een order.

De segmentatiedag C.A.S.T.&Sport zal plaatsvinden op donderdag 24 januari 2019. Toegang is enkel mogelijk op vertoon van een ticket. Deze zijn gratis te bestellen via de website van C.A.S.T. In februari en maart zullen de segmentatiedagen in het teken staan van Kids (8 februari), Fashion (18 februari) en Comfort (4 maart). Naast de segmentatiedagen vindt op 24, 25 en 26 februari de beurs Buy&Bloom plaats. Hier zullen alle segmenten uit de branche gepresenteerd worden.

Website C.A.S.T.: www.cast.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven