Ga naar hoofdinhoud

Healthy Seas Socks nieuw bij Thom Westerkamp agenturen

“Sokken uit de zee”, Healthy Seas Socks is een sokkenmerk die comfortabele sokken maakt voor iedereen van opgedoken visnetten uit de zee. Zo draagt Healthy Seas Socks dus bij aan onze vervuilde zee, waar honderden zeedieren vast komen te zitten en doodgaan door verlaten vangnetten. Met het dragen van “sokken uit de zee” creëren wij dus een gezondere zee.

Naast dat Healthy Seas Socks levens van vissen redt door de sokken, ondersteunt het ook het Healthy Seas initiatief. Dit initiatief vist namelijk het afval op uit de oceanen en daarbij maakt Healthy Seas Socks 100% ecologische sokken van Econyl® geregenereerd nylon en GOTS biologisch katoen. Daarmee draagt het sokkenmerk ook niet alleen mee aan een gezondere zee, maar ook aan een betere wereld.

Healthy Seas Socks maakt de zee beter, de wereld beter en nog zeker meer. Om hun missie lang leven te geven, gaat er namelijk van 5% van ieder verkocht paar naar het Healthy seas project initiatief. Ook hanteert het sokkenmerk verzamelpunten in de visserijhaven om vissers te stimuleren visnetten op te ruimen. Daarnaast draagt Healthy Seas Socks ook bij aan kennis door educatieprogramma’s te delen rondom zeevervuiling en duurzame oplossingen.

Met Healthy Seas Socks draag je bij aan een gezondere zee, betere wereld en kennis, laat je klant ook sokken dragen uit de zee!

Verkoopinformatie:
Thom Westerkamp Agenturen
thom@healthyseassocks.nl
+31(0)654767809

Website Healty Socks:  www.healthyseassocks.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top