Ga naar hoofdinhoud

Grootste groei bezoekersaantal voor Zalando in tweede kwartaal sinds 2013

Uit het persbericht van Zalando komt naar voren dat in het tweede kwartaal van het lopende boekjaar het aantal bezoekers sinds 2013 het hardst is gegroeid.

Het aantal actieve klanten steeg per jaar met 15,2 procent naar 28,3 miljoen bezoekers in de 17 Europese markten waar de Duitse e-tailer actief is. Daarnaast groeide het aantal bezoekers in dezelfde periode met 34,3 procent naar 986,4 miljoen bezoekers. In totaal resulteerden de bezoeken in een recordaantal van 36,1 miljoen.

Volgens CFO David Schröder hebben meer klanten dan ooit tevoren voor Zalando gekozen als startpunt voor mode. Schröder: “Dat bewijst dat onze voortdurende inspanningen om de beste modebeleving te leveren de moeite waard te zijn.”

Zalando investeert in verschillende initiatieven om de klantbeleving verder te optimaliseren. Zo investeert het bedrijf in de bouw van een nieuw magazijn in Nederland om de klanten in West-Europese markten te bedienen en hiermee de groei te laten stijgen. Daarnaast heeft Zalando in Duitsland het aantal same-day en next-day levering verdubbeld en wordt same-day levering getest in Zwitserland.

Website Zalando: www.zalando.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top