Content voor Ingelogde Gebruikers

‘Grootste duurzame warenhuis van Nederland’ naar Utrecht

De binnenstad van Utrecht is binnenkort een warenhuis rijker! Het monumentale pand aan de Stadhuisbrug wordt deze zomer omgebouwd tot een duurzaam warenhuis. Green UP is niet alleen het grootste in zijn soort, maar ook wel ‘hét antwoord op dagelijks duurzamere keuzes vanaf een laagdrempelige prijs’. 

“We kozen voor ‘Duurzaam Warenhuis’ omdat zij een innovatief en duurzaam concept bieden dat voor een breed publiek aantrekkelijk is. Het concept gaat uit van een combinatie van zowel kleinere als grotere ondernemers met duurzamere producten”, aldus wethouder Eelco Eerenberg.

Het voormalige pand van boekenwinkel Broese wordt de komende jaren gebruikt als verzamelplaats voor duurzame ondernemers. Naast verschillende shop-in-shops omtrent wonen, fashion, textiel en beauty kun je in de botanische binnentuin dineren in een restaurant. De inrichting van het warenhuis gaat grotendeels uit circulaire, gerecyclede of hergebruikte producten bestaan. Hoewel er momenteel nog een zoektocht is naar geschikte ondernemers, worden de deuren van het warenhuis aar verwachting in augustus geopend.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven