Ga naar hoofdinhoud

Groningen heeft weer een eigen warenhuis

45 winkeliers hebben zich verenigd in Warenhuis Groningen. Op de website van Warenhuis Groningen kan je online in zien welke producten je kunt aanschaffen bij lokale winkeliers en nog op dezelfde dag laten bezorgen.

Groningen City Club is, in samenwerking met Marketing Groningen, op dit idee gekomen. Samen kwamen ze in contact met Michiel Vos van startup Zupr, die een manier had gevonden om online zichtbaar te maken welke producten er nog in winkels lagen.

Warenhuis Groningen maakt het voor retailers goedkoper om online zichtbaar te zijn en makkelijker om te concurreren met grote online spelers. Ook hebben consumenten hun bestelling, door de samenwerking met Droppr, binnen vier uurtjes thuis. Groningen kan zich door Warenhuis Groningen goed onderscheiden van andere winkelsteden door dit unieke concept.

Doordat de voorzitters van de Groningen City Club het portal goed op orde willen krijgen is er een stop gezet op het aantal winkeliers, maar ze laten weten een groter aantal zeker te ambiëren in de toekomst.

De website is nu te bezoeken, de eerste bezorgingen zijn gratis en de winkeliers die een plekje in Warenhuis Groningen ambiëren kunnen zich melden bij de Groningen City Club.

Website: https://warenhuis.groningen.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top