Ga naar hoofdinhoud

Gouden en Zilveren Schoen 2019 uitgereikt

Op maandag 2 maart heeft ANWR-Garant de jaarlijkse Gouden Schoen en Zilveren Schoen uitgereikt. De presentatie lag in handen van algemeen directeur Dennis Beute en category manager schoenen Marieke van Aaken. Dit jaar ging de Gouden Schoen voor het eerst niet naar een schoenenmerk, maar naar een marktleider in de niche: Frans Muller. De Zilveren Schoen was voor Solidus.

Het team van Frans Muller, een familiebedrijf dat de focus legt op schoenverzorgingsproducten, nam onder leiding van Rutger Muller de Gouden Schoen in ontvangst. Rutger: “Indirect zijn wij de hele dag bezig met schoenen, maar als niet schoenleverancier vind ik het een enorme eer dat wij deze prijs gewonnen hebben, heel erg bedankt!”

Het merk Solidus was, onder leiding van Toon van Gorp, ook blij verrast met de prijs. Toon: “Ik vergelijk dit met de Oscars, ieder jaar kijken wij naar beneden en denken we wanneer zouden wij eens aan de beurt zijn. Vandaag is het zover in ons 110 jarig jubileum jaar, wat fantastisch!” Solidus zorgt al meer dan 100 jaar voor de juiste pasvorm voor ieder voettype. Het merk heeft zich de afgelopen jaren getransformeerd tot een modern en actueel comfortmerk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top