Ga naar hoofdinhoud

GMS en IMK slaan handen ineen voor de uitdagingen in de Retail branche

De huidige Retail branche staat voor grote uitdagingen. Dit is een van de redenen geweest voor Michiel Hordijk (IMK) en Vincent de Kok (GMS) om samen te gaan werken. ‘Samen sterker is een oud gezegde, maar weer helemaal actueel!’, aldus de heer Hordijk.

Het IMK is al meer dan een eeuw actief in de begeleiding van ondernemers in het midden en klein bedrijf en is van oudsher een autoriteit op dit gebied. GMS is inmiddels 12 jaar actief op de Nederlandse markt en begeleidt haar ondernemers in alle levensfases van hun onderneming.

Kortom voor de heer de Kok en de GMS organisatie meer dan genoeg redenen om de handen ineen te slaan met de heer Hordijk van het IMK. Voor de bestaande GMS klanten zal de bedrijfseconomische begeleiding nog meer mogelijkheden gaan bieden door de diverse scans die het IMK aanbiedt aan haar relaties. GMS ondernemers zal de mogelijkheid worden geboden om na screening van hun onderneming toegang te krijgen tot het Good Company register van het IMK.

De GMS organisatie zal met deze samenwerking nog meer fysieke ambassadeurs in het land krijgen die de werkwijze van GMS zullen ondersteunen. Alle IMK medewerkers zijn inmiddels geïnformeerd over de achtergrond en de werkwijze van GMS voor retailers in Nederland. Het doel van de samenwerking is om gezamenlijk aan het Retail landschap te bouwen en door te groeien naar betere en gezondere ondernemingen.

Op maandag 12 september aanstaande zal er een gezamenlijke aftrap plaatsvinden in de bossen van Woudenberg, waar het IMK gevestigd is. Op deze dag, waar alle GMS ondernemers uit Nederland voor worden uitgenodigd, zal er een uitgebreid en gevarieerd programma worden aangeboden waar ondernemers hun voordeel mee kunnen doen.

Ook de business partners van GMS zullen deze dag aanwezig zijn voor het verstrekken van nadere informatie over hun diensten. Deze diensten leiden voor ondernemers naar betere resultaten onder aan de streep.

Kortom er staan aantrekkelijke ontwikkelingen in de Retail branche te gebeuren, dus schroom niet om direct contact op te nemen met een van beide heren als je gebruik wilt maken van deze unieke samenwerking.

Voor meer informatie over bovenstaand bericht kan u zich wenden tot
IMK Michiel Hordijk 0031655892686 m.hordijk@imk.nl
GMS Verbund GmbH Vincent de Kok 0031622770694 dekok@gms-group.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top