Ga naar hoofdinhoud

Geslaagde editie BUY & BLOOM in CAST

Afgelopen zondag vond het tweedaags event BUY & BLOOM bij CAST in Nieuwegein plaats. Tijdens de beurs waren er verschillende activiteiten georganiseerd in CAST. Al met al was het een succesvolle editie!

Tijdens het event waren er nieuwe collecties te bewonderen van zowel vaste- als gastexposanten. Ook was er een polaroid winactie, kon je jouw schoenen laten poetsen bij James, waren er heerlijke stroopwafels te eten bij Xsensble en vond de jaarlijkse editie van de Gouden en Zilveren schoen plaats door ANWR-GARANT. Als klapper op de vuurpijl was er een live set door de internationaal bekende DJ JEAN. Kortom; een event waar je je niet snel verveelt!

Op de beursvloer op de eerste verdieping stonden ruim 30 merken. Denk hierbij aan Alwero, Bullboxer, Clarks, Cruyff, La Strada, Meyba en Sorel. Het Belgische merk Softwavers stond er dit jaar voor het eerst. “De sfeer en de organisatie was perfect! De bezoekers waren allemaal zeer professioneel. De eerste dag was voor ons rustig maar de tweede dag was veel beter. Volgend jaar willen we er graag weer bij zijn”, aldus Gaby van Softwaves. Ook Alfred van Gastel (Bullboxer) was tevreden: “Wij hebben de BUY & BLOOM als zeer positief ervaren, er was een goede sfeer. CAST ademt weer dankzij Marijn en zijn team!”

Tijdens de BUY & BLOOM maakten de bezoekers voor het eerst kennis met de nieuwe website en de applicatie van CAST. Met de komst van een aantal nieuwe functies zoals een realtime plattegrond, inchecken met je persoonlijke QR-code en navigeren door de merkendatabase wordt een bezoek aan CAST nog gebruiksvriendelijker en efficiënter.

Afgelopen maandag reikte ANWR-GARANT namens de eigen leden de gouden en de zilveren schoen 2019 uit. Voor het eerst in de geschiedenis ging de Gouden Schoen niet naar een schoenenmerk, maar naar een marktleider in de niche: Frans Muller. De Zilveren Schoen werd in ontvangst genomen door Solidus.

Het event werd traditiegetrouw afgesloten met de BUY & BLOOM-borrel. De act van DJ JEAN en Mr. Pablitto zorgden ervoor dat de voetjes van de vloer gingen. Er was een gin bar aanwezig en er werden lekkere borrelhapjes uitgedeeld. De maandag was zoals gebruikelijk de best bezochte beursdag, maar er was geen groot verschil met de zondag. Wel merkte de beursorganisatie dat het grote bezoek uitbleef. “Helaas wordt er ieder jaar minder bezoek verwacht, ondanks de perikelen rondom het coronavirus zijn we als organisatie super tevreden met alle belangstelling van leveranciers en winkeliers. We proberen nieuwe dingen uit en hopen ook de criticasters op de langere termijn een positief duwtje in de rug te geven, aldus Marijn Verschure namens CAST.

Website CAST: www.cast.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top