Ga naar hoofdinhoud

Geert Winters aan de slag als salesmanager bij Christina Capo en United

Geert Winters maakt na ruim 17 jaar de overstap van de verkoop van kinderschoenen naar de damesschoenen: hij wordt de nieuwe salesmanager van de labels United en Christina Capo.

Geert Winters was de afgelopen 13 jaar accountmanager bij kinderschoenenmerk Banaline, maar vanaf 1 februari heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden in de damesschoenen en gaat hij aan de slag als salesmanager bij de labels United en Christina Capo.

Christina Capo is een Turks schoenenmerk dat werd opgericht in 1996. Waar het eerst de bedoeling was alleen binnen Turkije te verkopen, begon de fabriek in 1999 ook internationaal te exporteren. De export werd uitgebreid van een hoeveelheid van 2.000 paren tot een hoeveelheid van ongeveer 100.000 paren per jaar. Het merk bezit een portfolio van damesschoenen, korte laarzen, lange laarzen, herenschoenen en sandalen.

Het jonge frisse modieuze merk United wordt ook in Turkije geproduceerd. Het schoenenmerk richt zich op de jonge vrouw en creëert hoogwaardige sneakers. Het modieuze merk is commercieel geprijsd met een marge van 2.8. United speelt in op de huidige trends en het merk staat bekend om het echte leer en een uitneembaar voetbed.

Christina Capo
C.A.S.T. showroom 307
www.christinacapo.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top