Ga naar hoofdinhoud

Gallery-beurzen gaan vernieuwen! Onder de namen: Fashn Rooms en Shoes Düsseldorf

Gallery FASHION & Shoes wordt FASHN ROOMS. En Gallery Shoes & Fashion gaat in maart verder als Shoes Düsseldorf. In de Areal Böhler showroom van januari zullen de nieuwe merknamen een hoop vernieuwing laten zien.  

De Managing Director van Igedo, Ulrike Kähler, laat namelijk weten dat naast de nieuwe namen, ook de showrooms zullen bestaan uit vernieuwing. Meer creativiteit, flexibiliteit en een open uitstraling. Met de mogelijkheid tot voortdurend kunnen uitbreiden. Voor mode en meer, zoals events of lezingen in het Areal Böhler park.  

Anders dus, dan een beurs in de klassieke zin. Het nieuwe See & Order concept zal zorgen voor ontdekken, geïnspireerd worden door nieuwe indrukken en aanrakingen, om vervolgens je eigen collectie samen te stellen en de bestelling hiervoor te plaatsen. Persoonlijk contact en advies blijven hierin op de voorgrond.  

Het bestaande showroom concept waarin mode, schoenen en accessoires voorkomen wordt uitgebreid met CORE. Dit is een samengestelde selectie van exclusieve internationale icoon- en traditierijke merken die thema’s vertegenwoordigen die relevant zijn voor de sector. Onder andere komt hier denim, sportkleding, eigentijdse en outdoor mode in voor.  

Ook de Selvedge Run gemeenschap heeft een nieuwe plek gevonden in Fashn Rooms, in Düsseldorf. In de volgende ronde gaan zij de samenwerking aan met Igedo. Mede-oprichter Shane Brandenburg laat weten dat er met de beurs in Areal Böhler een goed alternatief wordt aangeboden voor merken wereldwijd, in plaats van grote en onpersoonlijke beurshallen.  

De eerstvolgende beurs: 27 januari 2022. Igedo Company zorgt dat er voor bezoekers in de binnenstad shuttles aanwezig zijn voor een ideale verbinding naar de beurs! 

De beursdata van 2022:   

Fashn Rooms:  

  • 27] 28] 29] 30] 31] januari 2022 
  • 21] 22] 23] 24] 25] juli 2022 

Shoes Düsseldorf:  

  • 6] 7] 8] maart 2022 
  • 28] 29] 30] augustus 2022 

Meer informatie over Fashn Rooms, Shoes Düsseldorf & CORE bekijk igedo.com 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top