Ga naar hoofdinhoud

Fros International voegt North Sails toe aan portfolio en Brandsplus x Brandfusion slaan handen ineen

Groot nieuws! Fros International heeft het merk North Sails toegevoegd aan het merkenpakket. Daarnaast hebben de Brandsplus Group en Brandfusion een distributieovereenkomst gesloten voor de Nederlandse markt.

North Sails
North Sails werd in 1957 opgericht door de Amerikaanse zeiler en goudenmedaille-winnaar Lowell North. Hoewel de oorsprong van het merk in het produceren van de beste zeilen ligt, focust het merk zich tegenwoordig op kleding en accessoires. De items zijn met oog voor detail en kwaliteit ontworpen en geproduceerd. North Sails staat voor ‘Go Beyond’. Ga verder, waar niemand je kan volgen. Vanuit de verbinding van het merk met het water, steunt het merk initiatieven om de oceanen te beschermen. Duurzame productie en sociale verantwoordelijkheid zijn erg belangrijk voor het merk. North Sails zal vertegenwoordigd worden vanuit showrooms in IJsselstein en Brussel waar zowel de schoenen, kleding als accessoires worden gepresenteerd.

Verkoopinformatie:
Sven van Soest
sven@fros.nl
+31 (0)621192318

Fros International BV (HQ)
Einsteinweg 25
3404 LH IJsselstein
Nederland

Brandsplus en Brandfusion
De Brandsplus Group is opgericht in 2016 en beschikt over de licentie van verschillende merken, zoals Champion en Lee Cooper in de Benelux en O’Neill en Pantofola d’Oro in Europa en Rusland.  Ook verdeelt het bedrijf FILA in de Benelux. Brandsfusion is een toonaangevende distributeur van internationale modemerken in de Benelux. Het bedrijf heeft nu dus ook de merken Champion, O’Neill en Pantfola d’Oro toegevoegd aan het merkenpakket.

Verkoopinformatie:
Pantofola d’Oro

Bart Gouda
Bart@brandfusion.nl
06-53412815

Showroom 510
CAST –Nieuwegein

Champion & O’Neill

Jan Bierbooms
Jan@brandfusion.nl
06-5422551706

Kees Goes
Kees@fros.nl
06-54272414

Showroom 514/522
CAST –Nieuwegein

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top