Ga naar hoofdinhoud

Fred de la Bretonière en Shabbies spoedig weer winstgevend volgens nieuwe eigenaar

Ron Janssen, mede-oprichter van RNF, verwacht dat het niet lang meer duurt voordat Fred de la Bretonière en Shabbies weer winstgevend zijn. Janssen nam de schoenenmerken vorig jaar na het faillissement over.

In een gesprek met RetailTrends geeft Janssen het volgende aan: “We hopen dit najaar een bescheiden positief resultaat te behalen. En zo niet, dan komt het een half jaar later. Natuurlijk is er nog een hoop te doen en zijn er geen garanties, we kennen allemaal de moeilijke retailmarkt. Maar we werken er met zijn allen keihard aan om een succes van de merken te maken en straks weer zwarte cijfers te schrijven.”

Fred de la Bretonière en Shabbies hebben sinds de doorstart nog drie gezamenlijke winkels, gevestigd in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Of er nog meer winkels komen, is vooralsnog niet bekend. Janssen geeft aan dat er momenteel wel met een outlet pop-up store wordt geëxperimenteerd in Den Haag. Volgens de nieuwe eigenaar is dit tot nu toe een groot succes en bestaat de kans dus ook dat ze meer van dit soort winkels gaan openen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top