Content voor Ingelogde Gebruikers
Fred De La Bretoniere En Shabbies Amsterdam Openen Pop-up Outlet Stores

Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam openen pop-up outlet stores

Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam zijn net als twee zussen onafscheidelijk van elkaar. Naast een rijk verleden en dezelfde oprichter, Fred de la Bretonière, hebben de merken nog meer met elkaar gemeen: ze willen de maatschappij verrassen. Beide merken openen verschillende pop-up outlet stores door heel Nederland! Sinds maart 2019 zijn Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam in handen van RNF B.V.

De pop-up outlets worden voorzien van verschillende items uit de collecties van dit voorjaar en vorig voorjaar. Vanaf augustus 2020 wordt ook de najaarscollectie toegevoegd. De pop-up outlets bieden recente schoenen van hoogwaardige kwaliteit.

De eerste Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam pop-up outlet store is geopend in Den Bosch sinds juni 2019. Daarna volgden er nog outlet stores in Utrecht op 6 juni, in Maastricht op 12 juni en in Eindhoven op 20 juni. De winkel in Groningen zal op 8 juli worden geopend. In alle winkels zijn alle nodige maatregelen getroffen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven