Ga naar hoofdinhoud
Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam maken nieuwe start

Voor Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam volgden faillissement en doorstart elkaar in rap tempo op. In een blog zeggen ze met nieuwe eigenaar RNF Group een nieuwe, frisse start te maken. Dat gaat helaas wel samen met teleurstellend nieuws …

Want vier winkels van Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam moesten sluiten. Het gaat om de filialen in Arnhem, Haarlem, Maastricht, Amsterdam en Leeratelier. Vier brand stores in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Den Bosch mochten wel blijven. Net als de twee outlets in Roermond en in Bataviastad.

Hoewel we dus nog maar in enkele winkels van Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam kunnen shoppen, is de webwinkel van de twee merken nog precies zoals vanouds. Daar kun je net als voor het faillissement en de doorstart weer terecht voor nieuwe kleding en accessoires.

De manier waarop de nieuwe eigenaar van Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam de wholesaleactiviteiten op wil pakken, blijft vooralsnog onduidelijk. Waarschijnlijk horen we daar in de toekomst meer over.

Beeld: Fred de la Bretoniere

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top