Ga naar hoofdinhoud

Frans Muller Benelux ontwerpt Protection Screen

Tegenwoordig is de anderhalve meter samenleving de nieuwe standaard en is het ontzettend belangrijk om afstand te houden. Om er voor te zorgen dat men weer vol vertrouwen kan gaan winkelen, heeft Frans Muller Benelux een verrijdbaar Protection Screen ontwikkeld.

Het scherm zorgt voor een letterlijke barrière tussen de winkelier en de klant, waardoor de veiligheid van beide partijen zoveel mogelijk gewaarborgd blijft. Het scherm is gemaakt van een RVS raamwerk waarin een plexiglas scherm is geplaatst. Het scherm is 100 cm breed en in een handomdraai in hoogte te verstellen tussen een hoogte van 135 cm t/m 235 cm. Ook aan gemakkelijk winkelen is gedacht. Doordat het scherm op wieltjes staat, is het eenvoudig door de winkel te verplaatsen.

De Protection Screen wordt aangeboden voor €329 excl. BTW en wordt gezamenlijk met een normale goederen bestelling vanaf €175,-, franco huis geleverd. Indien het een losse zending van het scherm betreft, bedragen de verzendkosten €40,-. Bij grote aantallen is een extra korting op aanvraag mogelijk.

Interesse? Je kunt je inschrijven via info@fransmuller.nl of je verkoopadviseur om meer informatie vragen. De Protection Screen is vanaf week 17 beschikbaar.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top