Ga naar hoofdinhoud

Frans Muller Benelux en Floris van Bommel bundelen krachten

In een tijd waarin innovatie en creatieve inzichten elkaar omarmen, is het moment aangebroken om deze krachten te bundelen: Frans Muller Benelux en Floris van Bommel hebben de handen ineengeslagen om een exclusieve limited edition schoenenspray te lanceren, de Carbon Pro in een speciaal jasje.

Het artwork voor deze exclusieve uitgave is speciaal gemaakt door Kevin Bannister. Floris kocht in 2009 een tekening van de grafische vormgever uit San Diego, en sinds die kennismaking tekent Kevin voor Floris van Bommel o.a. artwork voor advertenties, schoenen en reclameposters. En nu dus ook voor de vocht- en vuilwerende schoenenspray. Deze bijzondere spray heeft een unieke twist die zowel mode- als ruimteliefhebbers zal aanspreken.

Om de actie extra kracht bij te zetten en om te toveren tot een totaalervaring voor de consument, heeft Floris kartonnen displays laten maken met in het midden een uitsparing. Deze zullen in de verkooppunten te zien zijn op de winkelvloer. In deze uitsparing kan de spray geplaatst worden. Het buitenaardse artwork en de schoenenspray-raket vormen zo samen één naadloos intergalactisch geheel.

Collonil Carbon Pro
De limited edition Carbon Pro is niet alleen een blikvanger, maar biedt ook extra voordelen. Met 100ml extra inhoud bovenop de standaard 300ml, krijg je meer bescherming voor dezelfde prijs. De missie van Frans Muller is altijd geweest om producten te leveren die zowel duurzaam als effectief zijn en deze exclusieve samenwerking met Floris van Bommel is daar het bewijs van.

De bestseller Carbon Pro beschermt tegen vocht, vuil en vlekken. Deze krachtige waterdichte bescherming is geïnspireerd op koolstoftechnologie en werkt als een “spraymembraan”. Dit creëert een onzichtbare structuur die sterke bescherming biedt tegen vocht en vuil. Waterdruppels glijden van het materiaal af als parels.

Bezoek Collonil & Floris van Bommel @ CAST 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top