Ga naar hoofdinhoud

Franco Jansen plotseling overleden

Op 30 oktober is Franco Jansen geheel onverwacht overleden aan onvoorziene complicaties na een hartoperatie. Hij is slechts 58 jaar geworden. Franco was samen met Miranda Schreiner verantwoordelijk voor het wereldwijde succes van het kleurrijke schoenenmerk LAZAMANI.

 De geboren Nijmegenaar Franco Jansen was al jaren actief in de schoenenbranche toen hij in 1997 het merk LAZAMANI in de markt zette. Vanuit hun woonplaats Amsterdam ontwikkelden en produceerden Franco en Miranda, met hun scherpe gevoel voor trends, geheel in eigen beheer commerciële collecties die aanspraken bij een groeiend publiek. Door permanent en prominent aanwezig te zijn in CAST Nieuwegein en op alle belangrijke buitenlandse beurzen veroverde LAZAMANI de wereld, met meer dan 40 afzetlanden op vrijwel alle continenten.

 Franco Jansen laat een gezond en florerend bedrijf achter, dat door zijn partner Miranda Schreiner wordt voortgezet. Hiervoor kan zij terugvallen op de goed geoliede organisatie die zij samen met Franco in de afgelopen decennia heeft opgebouwd. Onlangs nog opende LAZAMANI een nieuw hoofdkantoor in Nijmegen, waarvandaan het team onder leiding van Miranda met onverminderde bevlogenheid zal zorgdragen voor continuïteit in collecties, leveringen en service.

De uitvaart vindt, mede vanwege het corona virus, plaats in besloten kring op zaterdag 7 november. Voor geïnteresseerden is er een livestream, waarvoor de link kan worden aangevraagd via: uitvaartfrancojansen@gmail.com

We wensen Miranda, collega’s, vrienden en bekenden veel kracht en sterkte in de komende dagen en bij het verwerken van dit grote verlies.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top