Ga naar hoofdinhoud

Floris van Bommel komt met brandweersneaker

Floris van Bommel heeft eerder samengewerkt met vooraanstaande acteurs, bekende merken en prominente sporters. Naast deze samenwerkingen met iconen uit verschillende sectoren, heeft Floris van Bommel besloten om ook aandacht te besteden aan de alledaagse helden in de samenleving.

BRANDWEERSNEAKER

In 2014 is de eerste samenwerking tussen Floris van Bommel en Brandweer Nederland ontstaan. Binnenkort, in februari 2024, wordt een gloednieuwe brandweersneaker gelanceerd.

SPECIFICATIES

De brandweersneaker kenmerkt zich door zijn opvallende brandweerrode kleur. Het blauwe accent aan de zijkant is een subtiele verwijzing naar de strepen op brandweerwagens. Het technische materiaal van de zwarte tong is geïnspireerd op de werkkleding en materialen die de brandweer dagelijks gebruikt.

Voor een eerste kennismaking met deze unieke brandweersneaker nodigt Floris van Bommel geïnteresseerden uit om de CAST showroom te bezoeken, stand 623. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, geïnspireerd door de moedige mannen en vrouwen die ons dagelijks beschermen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top