Ga naar hoofdinhoud

Falcotto & Naturino brengen een nieuwe collectie speciaal voor de Nederlandse markt

In samenwerking met Shoesme heeft Falcotto en Naturino een slagvaardige en duidelijke collectie samengesteld voor zomer 2022. Hierbij is niet alleen goed gekeken naar verkoopprijzen en marges, maar is er ook rekening gehouden met een mooie commerciële collectie. 

De typische Italiaanse uitstraling en kwaliteit van Falcotto en Naturino spreken hierin voor zich. De bekende groepen zoals de Conte en de Cocoon met nieuwe combinaties en kleuren zijn goed vertegenwoordigd in de showroom van Shoesme. Deze collecties worden uitgebreid met leuke sandalen en een ‘nieuwe’ groep speciaal voor de Nederlandse markt. Ook het ondersteunen vanuit voorraad is een belangrijk speerpunt en argument om met Falcotto en Naturino zaken te doen.
Maak ook weer kennis met Naturino en Falcotto en kom de collectie op afspraak bekijken in onze nieuwe showroom 474 niveau 2 van Shoesme te CAST.

Wil je hierover meer informatie of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Guus Pigmans via 013 – 571 1902 of per e-mail via guus@shoesme.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top