Ga naar hoofdinhoud

Faillissement voor Loint’s of Holland b.v.

Het doek is gevallen voor het 106 jaar oude schoenenbedrijf Loints of Holland in Sprang-Capelle. De failliete onderneming, met een fabriek in Hongarije, had te maken met sterk stijgende kosten en minder opbrengsten.

Op 21 februari 2024 is Loint’s Of Holland B.V., gevestigd in Sprang-Capelle (Noord, door de rechtbank in Zeeland-West-Brabant failliet verklaard. Mr. F.M.Y. Wertenbroek is aangesteld als curator voor dit faillissement.

Momenteel zijn er nog geen verslagen beschikbaar over dit faillissement. Loint’s Of Holland B.V., opgericht op 13 september 1982, had haar hoofdvestiging in Sprang-Capelle.

Dit faillissement heeft gevolgen voor verschillende belanghebbenden, waaronder werknemers, leveranciers en klanten. Als u een van deze partijen bent en meer informatie nodig heeft over de verdere afhandeling van het faillissement van Loint’s Of Holland B.V., wordt geadviseerd om contact op te nemen met de curator, mr. F.M.Y. Wertenbroek.

Wij zullen u op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen met betrekking tot dit faillissement en eventuele verslagen zodra deze beschikbaar zijn.

Bron: faillissementsdossier

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top