Ga naar hoofdinhoud

Eigenaar Sports Business Center zet organisatie aan de kant

Vanaf 1 juli a.s. neemt M7, eigenaar van het pand in Leusden, ook het managen van Sports Business Center over van Sphinks Property Management.

Sphinks Property Management is de organisatie van Mark Zwinkels die met zijn team in de afgelopen jaren voor het reilen en zeilen van en binnen Sports Business Center verantwoordelijk is geweest. Een aantal jaren geleden nam M7, Sphinks PM in de arm omdat branchekennis destijds ontbrak en kennis&ervaring met betrekking tot asset management niet voldoende werd geacht om van Sports Business Center een succesvolle business case te maken. Sports Business Center was in deze een uitzondering in de portefeuille van deze vastgoedbelegger.

De afgelopen maanden lijken, zoals bij zoveel onderwerpen in de sport-, outdoor- en modebusiness, de strategie en aanpak rondom deze asset in een andere denk- en nu dus ook doe-richting te hebben omgebogen. Uiteindelijk resulterend in de beslissing om niet opnieuw een volgende termijn met de organisatie van Mark Zwinkels aan te gaan, maar het management zelf ter hand te nemen. Zoals M7 schrijft ‘omdat M7 een ervaren asset management organisatie is’ en ze ‘het gebouw naar een hoger niveau willen tillen’.

Aangezien de organisatie in hetzelfde bericht aan haar huurders aangeeft dat het doel is om het concept van Sports Business Center in stand te houden en daar waar mogelijk te verbeteren komt het afsluitende bedankje aan Mark en zijn team niet als een verrassing. We gaan er dan ook van uit dat deze positieve beoordeling ook betekent dat de afwikkeling van de samenwerking voor alle betrokkenen correct zal verlopen.

Mark Zwinkels zelf geeft aan de beëindiging als een ‘publiekswissel’ te beschouwen. Hij is dankbaar voor de afgelopen jaren, de samenwerking met M7 en vooral ook zijn team. Of de wissel ook voor de wedstrijd al was overeengekomen met de ’trainer’ kunnen we uit het bericht niet opmaken.
Reden temeer dat we erg benieuwd zijn naar de (nieuwe) visie, plannen en team van M7 voor de toekomstige plek en functies van het Sports Business Center. Binnen de branches die ‘post COVID-19’ een positieve toekomst tegemoet mogen zien.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top