Ga naar hoofdinhoud
Eerste Naked Wolfe winkel opent in Londen

Eerste Naked Wolfe winkel opent in Londen

Luxe schoenenlabel Naked Wolfe heeft zijn eerste winkel geopend aan de New Bond Street in Londen. 

Het schoenenlabel dat bekend is van de ‘spice’-platform laarzen, is opgericht in 20217 door de Mance broers. De reden voor de oprichting van dit label was volgens de broers een gebrek aan vertegenwoordiging van de jeugdcultuur en de te hoge prijzen in de schoenenbranche. Inmiddels heeft het label al meer dan 1.2 miljoen volgers op sociale media en hebben beroemdheden als Billie Eilish, Hailey Bieber en Bella Hadid hun sneakers gedragen.

De nieuwe vestiging in Londen heeft een oranje kleur, wat kenmerkend is voor het merk. Zowel de dames- als herencollectie van de herfst-winter collectie ’22 is er verkrijgbaar. Ook de ‘hero footwear styles’ en een aantal exclusieve sneakers worden er aangeboden.

“Deze vestiging markeert een groot moment in de Naked Wolfe geschiedenis. We zijn enthousiast om deel te zijn van de meest iconische luxe winkelstraten ter wereld, ook nog eens vlak naast enkele van ’s werelds toonaangevende designermerken”, laat Bronte Mance, mede-oprichter en creatief directeur Naked Wolfe, weten in een statement.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top