Ga naar hoofdinhoud

Eerste beelden limited edition collectie Prada en Adidas

Eerder maakten we al bekend dat luxemerk Prada en sportmerk Adidas een samenwerking zijn gestart. Zojuist zijn de eerste beelden verschenen van het resultaat: een set bestaande uit een paar uniseks sneakers en een tas.

De sneakers zijn geïnspireerd op de klassieke Adidas Superstar. Dit jaar viert de schoen zijn vijftigste verjaardag. Daarnaast is de wit leren tas een grote versie van Prada’s bowling bag. Deze heeft het silhouet van de iconische tas, maar de functionaliteit van een Adidas sporttas. Ideaal als je het ons vraagt!

Uit het persbericht van Prada en Adidas komt naar voren dat sportswear een belangrijk gemeengoed is van de twee merken. Zowel het ontwerp van de sneakers als dat van de tas refereert dan ook duidelijk aan sportswear. Aangezien er maar 700 stuks van de schoenen en tassen zijn geproduceerd, is er sprake van een limited edition. Ieder item is dan ook voorzien van een uniek editienummer.

Vanaf 4 december zijn de tas en schoenen te koop bij geselecteerde Pradawinkels en bij de webwinkels van Prada en Adidas. De verkoopprijzen zijn vooralsnog niet bekend.

 

Website Prada: www.prada.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top