Ga naar hoofdinhoud
Doorstart voor Hengst Footwear

Doorstart voor Hengst Footwear

Nadat op 1 februari 2022 het faillissement van Hengst Footwear BV werd uitgesproken, is er nu sprake van een doorstart voor het schoenenmerk.

Het hoge woord is eruit: Hengst Footwear krijgt een doorstart. Op 2 mei 2022 zijn de laatste zaken afgehandeld en zet Hengst Groep BV de activiteiten van Hengst Footwear in afgeslankte vorm voort. Het merendeel van de personeelsleden zijn, ook na het uitgesproken faillissement op 1 februari, onderdeel gebleven van de organisatie en hebben zelfs mede bijgedragen aan het herinrichten van de nieuwe organisatie.

Hengst Footwear zal nu de focus leggen op collecties in het vrijetijdssegment. Ook zullen er kleine basisgroepen dames- en herencomfort worden aangeboden. “Vanzelfsprekend alles met aantrekkelijke prijzen en marges voor de retail.” Aldus Hengst Footwear zelf.

Hengst Footwear zal ook dit jaar deelnemen aan de EXPO RIVA beurs aan het Gardameer. De nieuwe collectie voorjaar/zomer 2023 zal hier gepresenteerd worden in het beursgebouw Hal D stand A8-10 / B9-11.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top