Ga naar hoofdinhoud

Dit zijn de veranderingen in CAST 2022-1

CAST maakt zich op voor het nieuwe seizoen en dit gaat gepaard met een aantal veranderingen. Hier vind je ze op een rijtje.

Verhuizing Jochie & Freaks
Jochie & Freaks zal verhuizen van showroom 274 naar showroom 064 op de begane grond.

Verhuizing Jana & Tamaris Comfort
Ook Jana Shoes gaat verhuizen. Zo gaan ze van showroom 064 naar showroom 274. Tamaris Comfort komt erbij in de nieuwe showroom op de 1e verdieping.

Nieuw: Legero | Superfit
CAST verwelkomt kinderschoenenmerk Superfit in showroom 364. De vertegenwoordiger, Arthur Koot, is voor de meesten al bekend in CAST. Voorheen was hij vertegenwoordiger bij Footnotes.

Nieuw: Blundstone
Nog een nieuwe toevoeging: het Australische familiebedrijf Blundstone. Het merk zal in showroom 432 te zien zijn met zowel uniseks-, dames- als heren schoenen.

Nieuw: FAR AFIELD Menswear & TANTÄ Rainwear
Showroom 250 van Our Favourite Agency breidt uit met de showroom ernaast (251). In showroom 251 komen tijdelijk (t/m 15 maart 2022) twee kledingmerken: FAR AFIELD Menswear & TANTÄ Rainwear.

Toevoeging Fros: UYN en So Jamie
Het merk So Jamie (opgericht door Jamie Faber) is vanaf aankomend seizoen terug te vinden in showroom 514. Het merk UYN is terug te vinden in showroom 502.

Make-over Bistro
De bistro op de eerste verdieping heeft een hele nieuwe look & feel gekregen. De bistro heeft een Scandinavische stijl aangevuld met design meubels.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top