Ga naar hoofdinhoud
Dít is de definitieve planning voor inkoopseizoen AW23

Dít is de definitieve planning voor inkoopseizoen AW23

CAST heeft de agenda voor het nieuwe inkoopseizoen bekendgemaakt. Benieuwd wat je wanneer kan verwachten? 

Om te beginnen kunnen winkeliers een nieuw event verwachten genaamd ON TRACK. Dit event wordt gelanceerd op 12 december 2022 in samenwerking met ANWR-GARANT & Outdoorspecialist. Dit event belooft het grootste hiking & outdoor B2B event te worden van de Benelux. Met dit event richt CAST zich op de toenemende vraag naar wandelschoenen, kleding en accessoires.

Nog meer nieuws dit seizoen: de facultatieve open dagen. Tijdens deze dagen bepalen de showrooms zelf of ze wel of niet aanwezig zijn. Hierom is het belangrijk om voor deze dagen een afspraak te maken met de leverancier(s) of op de dag zelf de plattegrond in de gaten te houden om te zien wie er aanwezig zijn. Er zijn o.a. twee koopzondagen facultatief toegevoegd aan de inkoopagenda. Het gaat hierbij om zondag 5 februari 2023 en zondag 19 februari 2023.

De officiële opening, oftewel de eerste inkoopdag staat gepland op maandag 23 januari 2023. Tijdens deze dag zijn alle showrooms van 09:00 tot 17:00 geopend. Op dezelfde dag vindt ook de vierde editie van PREVIEW MEN plaats. Hier worden de herenkleding collecties voor AW23 getoond op de gastexpo.

Het eerder starten van het seizoen is een bewuste keuze geweest. De order deadlines van vele leveranciers zijn namelijk vervroegd zodat het productieproces sneller kan starten.

Op maandag 6 en dinsdag 7 februari 2023 is het weer tijd voor de SCHOENENDAGEN. Alle showrooms zijn deze dagen open en de gastexpo is volledig gevuld met zowel nationale als internationale gastexposanten. En zoals altijd wordt de maandag afgesloten met een borrel op het middelplein.

Nog even een kort beursoverzicht

  • 12 december 2022 – ON TRACK
  • 23 januari 2023 – PREVIEW MEN IV
  • 30 januari 2023 – KIDS
  • 6 & 7 februari 2023 – SCHOENENDAGEN
  • 13 & 14 februari 2023 – LEDERWAREN
  • 20 februari 2023 – COMFORT

De volledige agenda met alle inkoopdagen kan je hier bekijken.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top