Ga naar hoofdinhoud

Detex Opleidingen en CAST slaan in 2024 opnieuw handen ineen

Afgelopen seizoen heeft Detex Opleidingen voor het eerst zijn schoen/sales trainingen georganiseerd in CAST. Wegens succes zullen ze in 2024 weer verschillende trainingen organiseren.

Oproep aan de branche: Grijp de mogelijkheid aan om medewerkers meer kennis mee te geven

Scholing en ontwikkeling binnen bedrijven door werkgevers is enorm belangrijk. Het regelmatig trainen van medewerkers in vak- en productkennis houd je onderneming scherp. Detex Opleidingen levert al sinds jaar en dag trainingen en opleidingen aan (mode) retailers. In 2024 gaat Detex opnieuw de schoenentrainingen verzorgen in CAST.

Huidige status van de retailbranche
Het kennisniveau van de gemiddelde winkelondernemer is vaak onder niveau, blijkt uit het laatste onderzoek van het UWV uit 2019. Nog geen 10% van de werkzame verkoopmedewerkers heeft daadwerkelijk een mbo-opleiding in de richting detailhandel (niveau 2 tot 4) afgerond. “Wij vinden het als belangenbehartiger vanuit toeleveranciers in de retail belangrijk dat er aandacht aan kennisverdieping en -verbreding wordt besteed. Dit is tevens goed voor het imago van de hele industrie”, aldus Marijn Verschure, General Manager van CAST.

CAST x Detex Opleidingen
Detex gaat zich richten op de volgende trainingen:

  • Schoen Adviseur | 29 januari, 5 februari, 26 februari, 11 maart en 18 maart. Examen in Doorn op 8 april.
  • Basistraining Schoenen | dinsdag 30 januari 2024 en maandag 4 maart 2024
  • Sales & Hospitality | maandag 22 januari 2024 & dinsdag 26 maart 2024

Detex Opleidingen biedt ook op maat gemaakte incompany trainingen aan. De schoenentrainingen zijn voor alle niveaus bedoeld. Van eigenaar tot winkelmedewerker en van marketeer tot manager.\

Bekijk meer informatie op de website van Detex Opleidingen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top