Ga naar hoofdinhoud

Desirée van Haren brengt versterking bij LAZAMANI

Desirée van Haren, voormalig eigenaar van Asmo I.D. is per 1 januari in dienst getreden bij het kleurrijke schoenenmerk LAZAMANI.

Na het plotselinge verlies van (zaken)partner Franco Jansen komt deze versterking als geroepen voor Miranda Schreiner, eigenaar van LAZAMANI. Met een koffer vol schoenervaring start Desirée in 2021 aan deze nieuwe uitdaging.

“Ik ben trots deel te mogen uitmaken van dit leuke team. Het voelt goed om deze stap te zetten. LAZAMANI heeft een vrolijke uitstraling met een heldere beleving en ik zie volop mogelijkheden om het merk nationaal en internationaal verder uit te bouwen”.

Binnen haar full time aanstelling zal Desirée zich breed binnen de organisatie gaan inzetten, van productontwikkeling tot verkoopactiviteiten. Desirée zal opereren vanuit het hoofdkantoor in Nijmegen en daarnaast regelmatig aanwezig zijn in de showroom op C.A.S.T. in Nieuwegein.

Momenteel is Desirée te bereiken via het telefoonnummer van LAZAMANI kantoor in Nijmegen: +31 24 3603603 / e-mailadres: desiree@lazamani.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top