Ga naar hoofdinhoud

De ‘Floris van Bommel x Katja Schuurman’ modellen

Aankomende winter is Katja Schuurman het stralende middelpunt van de damescollectie van Floris van Bommel. Katja toont haar favoriete modellen in een oer-Hollandse fotoshoot. Hippe westernboots, stoere sneakers en nonchalante, groene suède laarsjes zijn haar favoriet.  

De drie ‘Floris van Bommel x Katje Schuurman’ modellen zijn op verschillende locaties gefotografeerd. De westernboots werden vastgelegd in Marken, de sneakers in Zuiderwoude en groen suède laarsjes in Monnickendam.

Het eerste model is een kuithoge laars van groen suède dat los rond het been valt. De kruisbandjes zijn geïnspireerd door de klassieke Jodhpur boots met een gesp van gun metal. De lederen zool is met rubber ingezet. De groene laarzen kosten 239,95.

Het tweede model is een stoere westernboot met een kegelhak. De boots zijn van kalfsleer in een python motief met een licht metallic effect. Daaroverheen is een lizardprint gedrukt. De zoolrand heeft een aantal metalen studs en aan de zijkant van de schoen bevinden zich lederen pullers. De westernboots zijn 259,95.

Het derde model is een stoere sneaker in verschillende blauwtinten: donkerblauw nubuck met reflective lizard op de hiel, metallic snake op de voorvoet en ristop textiel op het zijpand. Hikingveters zijn een inspiratiebron voor het weefmotiefje. De onderkant van de schoen heeft een noppen patroon. De sneaker kost 199,95.

Katja is druk bezig met haar eigen collectie van 3 modellen te ontwerpen en zal dit najaar worden uitgebracht door Floris van Bommel en Katja Schuurman.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top