Ga naar hoofdinhoud

De dag van de Schoenmaker in CAST

Op maandag 13 maart 2023 vindt de eerste editie van de Dag van de Schoenmaker bij CAST in Nieuwegein plaats. In samenwerking met de NSV ziet CAST, naast de reguliere inkoopdagen en events, ruimte om extra aanbod voor de schoenherstellersbranche te creëren. Op deze dag zullen meer dan 20 leveranciers hun producten aan schoenherstellers tonen.

Gedurende de dag staat netwerken centraal en krijgen inkopers de kans om producten en collecties te presenteren. Tevens vindt de uitreiking van de Europese vakwedstrijd en Schoenmaker van het jaar plaats. Deze awards worden volledig door de NSV gehost.

Op de dag van de Schoenmaker word je als bezoeker volledig in de watten gelegd. Je hoeft alleen maar goede zin mee te nemen, want de rest wordt voor je geregeld. In de gezellige bistro in het midden van de eventvloeren staat koffie klaar voor alle bezoekers en wordt er lunch geserveerd. Aan het einde van de dag staat een netwerkborrel gepland. Dit alles onder lekkere muziek, vriendelijke service en enthousiaste leveranciers.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top