Content voor Ingelogde Gebruikers
Zeynep Dag

De CEO van het schoenenmerk ALZUÁR Zeynep Dag start Business Fashion Academy

De nieuwe privéschool belooft internationaal georiënteerd te zijn. Bovendien richt zij zich op professionele en persoonlijke ontwikkeling van studenten. Wat betreft aanbod is er de keuze uit de jaar-en avondopleiding Business & Fashion en de cursussen Fashion, E-commerce, Marketing & Social Media en Adobe. Allemaal op HBO-niveau.

Persoonlijke ontwikkeling

De Business Fashion Academy zou een school moeten zijn waarop iedere student tijdens zijn eigen leerproces persoonlijk begeleid wordt. In de zoektocht naar succes is het, volgens Zeynep Dag, belangrijk om dichtbij jezelf te blijven.

Kennis in praktijk

Een tweede uitgangspunt van de school is dat op basis van kennis gehandeld, gedaan en gedacht kan worden. De kennis die studenten in de Academy opdoen door onderwijs van professionals moet dus in praktijk gebracht kunnen worden.

Zeynep Dag

Zeynep Dag, de CEO en oprichter, van de Business Fashion Academy was zelf al snel succesvol in de schoenenbranche. Nog geen jaar nadat ze haar luxe merk ALZUÁR had opgericht, liepen wereldberoemde artiesten als Rihanna en Beyoncé rond met de door haar ontworpen pumps aan hun voeten.

Beeld:  ALZUÁR

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven