Ga naar hoofdinhoud

De CAST agenda voor 2022-1 is bekend: deze beursdagen kun je verwachten.

CAST heeft de agenda voor het eerste halfjaar van 2022 bekendgemaakt. Er zijn een hoop verschillende beursdagen, ieder in het teken van een ander thema. Tijdens alle beursdagen zullen de op dat moment geldige corona-maatregelen worden toegepast.

CAST trapt de agenda af met een Sport Lifestyle dag op 17 januari. Vervolgens staat op Valentijnsdag (14 februari) de Kidsdag op de planning, geheel gefocust op de nieuwste kinderschoenen. In maart is er sprake van een driedaags evenement, namelijk de Schoenendagen. Deze zijn op 6, 7 en 8 maart zijn. Op 7 en 8 maart zullen ook gastexposanten bij aanwezig zijn.

Verder organiseert CAST  op 14 en 15 maart de Lederwarendagen. Hierbij ligt de focus volledig op lederwaren en accessoires. Deze dagen worden opnieuw georganiseerd in samenwerking met Goldkrone-Lecombi en zijn toegankelijk voor alle leveranciers, winkeliers en inkopers uit de sport- en modebranche (uit de Benelux).

Tenslotte staat op 21 maart alles in het teken van Comfort met de Comfortdag. Hierbij zullen verschillende comfortleveranciers aanwezig zijn.

Meer informatie over de exacte programma’s van de beursdagen en de merken die aanwezig zullen zijn zal nog volgen.

CAST: https://cast.nl/open-dagen-en-events#2021-2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top