Ga naar hoofdinhoud

Crowdfunding campagne A Perfect Jane groot succes

Onlangs schreven we over A Pefect Jane, Nederlands eerste vegan en duurzaam damesschoenenmerk. Oprichter Suzanne Harper is een crowdfunding campagne gestart om A Perfect Jane op de markt te brengen en dit blijkt een groot succes te zijn geworden!

In totaal was er een investeringsbedrag van € 75.000 nodig om A Perfect Jane te kunnen lanceren. Momenteel heeft de crowdfunding campagne maar liefst €78.594 behaald. Harper is ontzettend blij met dit succes. “Wow! Te gek! De 100% is behaald. Ik ben zo blij, want dit betekent dat A Perfect Jane de schoenenwereld nu echt kan gaan veroveren.”

De campagne loopt nog tot 19 maart 2021 en mee investeren kan nog steeds. Alles wat extra opgehaald wordt, gebruikt Harper om de collectie verder te verduurzamen en te investeren in de nieuwste vegan materialen. Geïnteresseerden kunnen investeren via www.crowdaboutnow.nl/campagnes/aperfectjane

Over A Perfect Jane
A Perfect Jane is een schoenenlabel voor modebewuste en stoere dames, die geen concessies willen doen in looks en kwaliteit en graag een bijdrage willen leveren aan een betere wereld. De missie is: Cruelty-free, Sustainable & Looking Great. De collectie van A Perfect Jane is gemaakt van 100% vegan leer en wordt in Nederland ontworpen. De mooie en duurzame materialen komen uit Italië en de productie vindt plaats in Portugal.

A Perfect Jane sluit perfect aan op de groeiende groep mensen die een meer bewuste en duurzame lifestyle nastreven. In grote wereldsteden als New York, Berlijn, Londen en Parijs stijgt de vraag naar vegan alternatieven enorm en ook in Nederland groeit deze markt snel.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top