Content voor Ingelogde Gebruikers

Crocs vestigt Europees distributiecentrum in Dordrecht

Het Amerikaanse schoenenmerk Crocs vestigt een Europees distributiecentrum op het nieuwe bedrijventerrein Distripark in Dordrecht. Herucuton bouwt aan de nieuwe faciliteit dat het grootste Crocs distributiecentrum in Europa wordt met 35.000 vierkante meter.

“We wilden een nieuwe accommodatie voor onze groeiende onderneming in deze regio, met een fantastische ligging voor het transport en veel banen om de gemeenschap te helpen,” meldt Adrian Holloway van Crocs Europe tegenover RTV Dordrecht.

De komst van het distributiecentrum moet 200 tot 350 nieuwe banen creëren. “Dat is goed nieuws voor onze inwoners die graag aan de slag willen in de logistieke dienstverlening,’ aldus Maarten Burggraaf, wethouder van economische zaken aan RTV Dordrecht. De oplevering staat gepland voor april 2021.

Crocs Europe heeft een hoofdkantoor in Hoofddorp en een distributiecentrum in Rotterdam. Het merk wordt wereldwijd verkocht in ruim 90 landen en heeft meer dan 4000 werknemers.

De faciliteit zal worden gebruikt voor opslag van de webshop, bevoorrading van de winkels en de afhandeling van retouren. De oplevering staat gepland voor april 2021.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven