Ga naar hoofdinhoud

Crocs behaalt omzetstijging van 57 procent in het derde kwartaal

Crocs, Inc. heeft in het derde kwartaal een flinke omzetgroei genoteerd. De omzet steeg met 57,4 procent gedurende de periode, zo blijkt uit het financiële verslag van het bedrijf.

 Crocs noteert een omzet van 985,1 miljoen dollar. Het bedrijf is inmiddels niet alleen meer het moederbedrijf van het merk Crocs, het heeft in december 2021 ook het merk Heydude overgenomen. Crocs brengt nog steeds het meeste op, een omzet van 715,7 miljoen dollar. Heydude was goed voor 269,4 miljoen dollar dankzij ook een enorme omzetstijging van 87 procent.

Vanwege weer positieve resultaten verhoogt het bedrijf de verwachting voor het gehele boekjaar. Zo verwacht het nu een totale omzetgroei tussen de 49 en 52 procent. Hierdoor zou de totale omzet naar verwachting tussen de 3,45 en 3,52 miljard dollar uit. 

Vorig jaar behaalde Crocs ook al een enorme omzetgroei van 67 procent. De totale omzet van Crocs, kwam in 2021 uit op 2,3 miljard dollar. Het plan is om Crocs en Heydude de komende jaren flink te laten groeien. Het doel is tegen 2026 een gezamenlijke omzet van 6 miljard dollar.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top