Ga naar hoofdinhoud

Creatief Manager Redactie (student/begin werkend) – Junior Media b.v.

Ben jij een creatieve duizendpoot? Ga jij ergens altijd niet honderd, maar tweehonderd procent voor? Ben jij goed in plannen, vind je het leuk om samen te werken en ben jij niet bang om de leiding te nemen? Dan is dit wellicht écht iets voor jou! Op de redactie van een groeiende uitgeverij komt er een leuke plek vrij als creatief manager. Naast dat jij redactionele en creatieve werkzaamheden verricht als schrijven, redigeren en het opmaken van online magazines, stuur jij de rest van het team aan om weer het mooiste nummer ooit neer te zetten! Je komt te werken voor het consumenten magazine Dress the KIDS en de modevakbladen KIDS fashion mag en the right SIZE. Voor deze functie heb jij een passie voor mode, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vooral een goede dosis enthousiasme nodig!

Wat ga je doen?
De dag begint op kantoor met het open klappen van je laptop en een kopje thee of koffie. Die brandstof heb je nodig want er naderen weer een aantal deadlines! Nadat jij de rest van het team op de hoogte hebt gebracht van wat er die week allemaal moet gebeuren en samen tot een goede planning bent gekomen, beantwoord je je mail, schrijf je een advertorial voor KIDS fashion mag en maak je die alvast op. Je collega is ondertussen klaar met een telefonisch interview en klopt bij jou aan. Oh er kunnen nog wat nieuwsberichten geplaatst worden! Met geduld leg jij uit hoe je dat precies doet want het is pas de tweede week van je nieuwe collega. Je andere collega is ondertussen klaar met een ander artikel die jij vervolgens met aandacht nakijkt en waarin jij de puntjes op de i zet. Nadat je even gezellig samen de benen hebt gestrekt door CAST en naar wat bekende gezichten in de showrooms hebt gezwaaid, kan er nog een paar uurtjes geknald worden! De tijd vliegt voorbij en voordat iedereen weggaat wil je nog snel even een nieuw ideetje opperen voor de blog wat je vanmorgen op de fiets hebt bedacht. Enthousiast brainstormt de rest van het team mee, en dan is de tijd aangebroken dat iedereen zijn of haar spullen inpakt. Jij groet de rest een fijne avond en gaat vandaag nog nét even dat half uurtje langer door zodat je zeker weet dat jullie morgen met gemak de deadline halen, en er weer een mooi nieuw nummer gevierd kan worden!

Wat wij bieden
– Je gaat werken voor een succesvolle en innovatieve uitgeverij met een leidende positie in de modebranche.
– Veel tijd om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen van nieuwe media.
– Veel ruimte voor eigen initiatief en meedenken op strategisch vlak.
– Een uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid en de kans om ervaring op te doen in een leidinggevende positie.
– Inspirerende omgeving waar je leert van topspecialisten.
– Je schakelt met een jong team en bent uitgenodigd voor leuke borrels.
– Een passend salaris voor je verantwoordelijkheden.
– Je schakelt met een jong team.
– Een passend loon voor je verantwoordelijkheden.
– Een uitdagende en variërende parttime functie in een jonge omgeving met de nodige dosis plezier.
– Goed is voor je CV, persoonlijke skills en voor je carrière.
– Gave borrels, feestjes en interne evenementen met jouw collega’s!

Dit ben jij:
Je bent gek op (kinder)mode, (schoenen)mode en de tijd vliegt voorbij als je je Instagram af scrollt voor de laatste trends. Je bent een woordenwaterval achter een toetsenbord en je teksten zijn vaak even grappig als briljant. Ook ben je commercieel ingesteld, werk je gestructureerd en ben jij altijd degene die met een plan van aanpak komt: je hebt nog nooit een deadline gemist. Daarnaast moeten de successen ook gevierd worden dus ben jij ook zeker in voor een gezellige borrel!

  • Geboren leider en teamplayer
  • Communicatief sterk
  • Georganiseerd
  • Ambitieus
  • Gezonde perfectionist
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Creatief
  • Ondernemend
  • Flexibel
  • Geen ervaring in een soortgelijke functie vereist

Een creatieve opleiding of een opleiding in de richting communicatie en management is een pré.

Je wordt actief begeleid in jouw leidinggevende functie, krijgt een uitgebreide introductie van de programma’s waarmee gewerkt wordt en een cursus in het online opmaken van magazines

Solliciteren?
Herken jij jezelf in bovenstaande tekst, voldoe je aan de eisen en begin jij het liefst morgen? Mail dan je CV en motivatie naar maasvandrie@juniormedia.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top