Content voor Ingelogde Gebruikers
Logo BLackstone

Content Creator – Blackstone

Blackstone

Blackstone is een footwear brand van Nederlandse bodem. Met passie werken wij aan collecties met een geheel eigen style. Blackstone wordt door premium retailers in Europa verkocht. Merkbeleving staat hoog in het vaandel bij ons team van gedreven vakmensen dat de schoenen ontwerpt, produceert en verkoopt. We zijn trots op ons internationale klantenbestand en zijn ons ervan bewust dat een juiste ondersteuning van de verkoop middels de juiste marketing en content van belang is. Voor onze afdeling Marketing & e-Commerce zijn wij daarom op zoek naar een enthousiaste en creatieve

Content Creator 36 – 40 uur

Wat ga je doen als Content Creator?

Bij Blackstone maak jij als content creator allerlei marketinguitingen klaar die door het team zijn bedacht en waarmee het merk Blackstone wordt versterkt. Denk hierbij aan zowel de creatie van visuele uitingen als tekstuele content. De marketinguitingen lopen uiteen van nieuwsbrieven, online advertenties, print-media, lookbooks en billboards. Je hebt hiervoor ook rechtstreeks contact met onze vertegenwoordigers en winkeliers zodat de juiste content beschikbaar komt.

Je kunt met enthousiasme blijven vertellen over onze schoenen en schrijft creatieve en SEO-technisch goede teksten voor onze sites, marketplaces en campagnematerialen.

Je organiseert onze 2 jaarlijkse campagne foto/video shoot waarbij jij verantwoordelijk bent voor onder andere de locatie, de modellen, visagie, styling, fotograaf, videograaf etc.. Ook organiseer je diverse mini-shoots voor kleinere campagnes. Daarnaast fotografeert je onze schoenen met behulp van packshotapparatuur zodat deze beschikbaar zijn voor onze business partners en voor uitingen via social media, e-mailmarketing, onze website, online advertenties en print-media.

Voor al onze marketinguitingen bewaak jij onze brandvalues en guidelines en zorg je voor een uniforme uitstraling.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een creatieve, nieuwsgierige en proactieve content creator met een passie voor schoenen en fashion. Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Daarnaast herken jij jezelf in het volgende:

  • Je bent nauwkeurig en zorgt voor kloppende productinformatie met wervende teksten;
  • Je kunt zelfstandig foto’s maken en bewerken (Adobe Photoshop is jou niet onbekend) voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven, blogs en onze website
  • Ervaring met andere Adobe CC tools zoals InDesign, Illustrator, Premiere Pro zijn een pre;
  • Je bent vertrouwd met online, offline en social media;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je kan goed schrijven in het Nederlands en Engels;
  • Je hebt een goed organisatorisch vermogen, bent flexibel en kunt omgaan met ad-hoc situaties;

Wat biedt Blackstone

Je komt te werken in een hardwerkend, jong, ambitieus en collegiaal team. Dagelijks zet iedereen zijn specifieke expertise in om het merk Blackstone sterker te maken. Wij houden van een informele, no-nonsense manier van werken: resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

Daarnaast bieden wij een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring en  goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Word jij onze nieuwe collega? Stuur je CV en motivatiebrief voor 21 november 2021 naar arjan@blackstone.nl t.a.v. Arjan Verweij (Manager Finance & Operations).

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven